muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
14°

La segona fase del pàrquing de via Roma començarà abans del maig

Els sondatges arqueològics d'Antoni Maura es faran als propers mesos

Les prospeccions arqueològiques per a la construcció de l'aparcament de l'avinguda Antoni Maura, i les obres de construcció de la segona fase de l'aparcament de Via Roma, començaran abans que acabi aquesta legislatura. Així ho assegurà ahir el president de la societat municipal d'aparcaments de Palma, José María Rodríguez, que assegurà que «la nostra intenció és agilitar al màxim aquestes dues infraestructures».

Cort pretén agilitar al màxim l'adjudicació de l'aparcament d'Antoni Maura, que havia de ser destinat únicament a rotació, però que també comptarà amb places per a residents. Aquest fet es deu a l'elevada demanda de places a la zona (576 peticions per a l'aparcament de Constitució) que ha obligat a replantejar-se aquest fet.

La societat municipal d'aparcaments construirà aquest aparcament a la vegada que el de Constitució. Finalment el Consell Insular de Mallorca ha atorgat la llicència pertinent per fer aquestes obres, però Cort ha decidit ajornar-les i construir aquest aparcament a la vegada que el d'Antoni Maura.

«Això no suposarà una pèrdua econòmica, perquè tots els doblers invertits fins ara en les excavacions arqueològiques seran aprofitats d'aquí a vuit mesos, quan es reprenguin les obres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.