algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Moscari acull un fòrum destinat a motivar la gent a cuidar la salut

La plaça del petit nucli urbà es va convertir en una fira naturista

El nucli pedani de Moscari va acollir ahir un fòrum naturista destinat a conscienciar la gent de la importància de tenir cura del seu propi cos i salut. La celebració del fòrum va convertir la plaça de la localitat en una petita fira on els visitants podien des de fer-se un massatge, a llegir-se el futur a les mans, les cartes i l'iris, moldejar fang, o comprar tot tipus d'aliments i productes naturistes. Celebrat sota el lema «la salut a les teves mans», l'objectiu d'aquest fòrum «és arribar a tota aquella gent que vulgui recollir la responsabilitat de cuidar bé el seu cos».

Així ho explica Dieteer Hanning, director del programa Pont a la Salut i organitzador del fòrum. «Amb el lema la salut a les teves mans es volen transmetre dues coses: que la responsabilitat de cuidar el cos és d'un mateix i que ho podem fer amb les nostres pròpies mans», afegeix. Hanning és també organitzador de la fira Mallorca Màgica i va ser, diu, l'èxit que va tenir aquesta a Palma, que va ser visitada per milers de persones, allò que el va animar a fer una cosa semblant però més petita al seu poble, Moscari. Ara també es planteja dur aquest fòrum, en un futur, a diversos punts i pobles de l'Illa com Lluc, Pollença, Artà o Manacor.

El fòrum-mostra naturista de Moscari va comptar amb la participació de prop de 30 expositors on s'hi oferien coses tan diverses com lectura de cartes, mans i iris, teràpia magnètica, ioga, reflexologia, energia de les piràmides, cuina vegetariana, tai xi taoista, herboristeria o nutrició cel·lular. A més, la mostra, que va romandre oberta des de les 10 del matí a les 6 de l'horabaixa, també va comptar amb un racó creatiu per als més petits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.