algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Un motorista de 17 anys mor en una rotonda del Port d'Alcúdia

Juan Manuel Pavon xocà a gran velocitat contra l'escultura de la illeta

Les carreteres de l'Illa s'han cobrat una nova vida i són ja dues les persones que han mort en accidents de circulació en les darreres 48 hores. El darrer sinistre va tenir lloc devers les 6.35 hores de la matinada d'ahir a la rotonda que està just a l'entrada del Port d'Alcúdia. La víctima, de 17 anys d'edat i que va ser identificada com Juan Manuel Pavón Gómez, circulava amb la seva motocicleta en direcció cap al Port d'Alcúdia, segons van informar fonts de la Policia Local del municipi que van realitzar l'atestat. En lloc de fer la rotonda, el jove va passar per sobre i es va estavellar contra l'escultura de grans dimensions que hi ha al centre d'aquesta.

Com a conseqüència de la brutal col·lisió va sofrir lesions de gravetat. D'immediat una dotació de la Policia Local d'Alcúdia i una ambulància del 061 es van desplaçar al lloc dels fets. Els sanitaris de l'ambulància van assistir el jove, però no es va poder fer gens per salvar-li la vida i va morir quan era traslladat a un centre sanitari de Palma. Les mateixes fonts van indicar que la víctima era un veí del Port d'Alcúdia, on vivia al costat d'una germana. El cos de Juan Manuel Pavón Gómez va ser traslladat al dipòsit de cadàvers.

Per altra banda, a les quatre de la matinada l'autopista d'Andratx fou escenari d'una doble sortida de via a l'altura de Bendinat. Dos turismes que circulaven en direcció a Andratx se sortiren de l'asfalt per causes que estan sent investigades per la Guàrdia Civil. Tot i que els dos cotxes patiren considerables danys materials no hi hagué cap ferit i les cinc persones implicades en l'accident sortiren il·leses del sinistre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.