algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Cort durà a judici la decisió sobre els pins de porta de Santa Catalina

L'Ajuntament no vol consentir els retards causats per Medi Ambient

«Passi el que passi, recorrerem la decisió de la Conselleria de Medi Ambient». Amb aquestes paraules es va pronunciar ahir el tinent de batle de Manteniment i president de la Societat Municipal d'Aparcaments de l'Ajuntament de Palma, José María Rodríguez, per anunciar que emprendran accions judicials en contra del Govern balear, «una vegada que la Conselleria es pronunciï» sobre la declaració o no com a singulars dels arbres de la porta de Santa Catalina.

Rodríguez va explicar que la Conselleria de Medi Ambient ha obert un període de sis mesos més per decidir si el conjunt de pins mereix aquesta declaració, «després de reconèixer que no havia donat audiència a parts implicades en aquest conflicte com poden ser els constructors. Ara ha establert un període de sis mesos més per decidir sobre aquestes al·legacions i això no ens sembla correcte».

Rodríguez va assegurar que «estam en un moment en què es veu ben a les clares que la llei es fa servir en contra dels preceptes que defensa la mateixa llei. La Conselleria de Medi Ambient actua en contra dels interessos de la ciutat de Palma i dels veïns de la porta de Santa Catalina, que han sol·licitat 280 places d'aparcament en aquesta plaça».

Cort anuncià la decisió de recórrer a la via judicial, «perquè passi el que passi ens hauran fet perdre un any. Hi ha hagut greus perjudicis per a les empreses contractistes, per a la Societat Municipal d'Aparcaments de Palma i per al mateix Ajuntament».

Rodríguez assegurà que «algú està prevaricant en l'ús que es fa de la llei. No solament no es protegeix res, sinó que es dificulta un projecte municipal. Empren la llei de manera injusta i en perjudici de l'Ajuntament de Palma, i el més greu del cas és que ho saben. Això només té un nom».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.