algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
16°

L'edil d'Urbanisme admet que va segregar una finca irregularment

L'oposició dóna un mes a Seguí per explicar-se abans de reprovar-lo

PSM, PSOE i Independents concediran un mes de termini al regidor d'Urbanisme d'Inca, Bartomeu Seguí, perquè doni una explicació clara sobre la il·legalitat urbanística que ha comès a la seva finca d'Alcúdia i intenti arreglar-la. En cas contrari, presentaran una moció de reprovació conjunta contra la seva persona. Així ho varen explicar ahir els portaveus dels diferents grups polítics a l'oposició, que ara es plantegen la possibilitat de presentar una moció de reprovació conjunta. Durant el ple ordinari celebrat ahir a Inca, el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, va admetre que tot el que ha publicat Diari de Balears sobre una suposada irregularitat urbanística comesa en intentar segregar una finca de la seva propietat a Alcúdia és cert.

Seguí explicà que està intentant regularitzar la situació i, en aquest sentit, va dir haver sol·licitat a l'Ajuntament que li autoritzi la segregació d'aquesta parcel·la, malgrat que en teoria era indivisible ja que ja estava construïda. Malgrat tot, el batle, Pere Rotger, va donar per concloses totes les explicacions sobre aquest tema de manera precipitada, evitant que Seguí entràs en més detalls durant el debat que l'oposició va generar en el torn de precs i preguntes. D'aquesta manera, en finalitzar el ple, la portaveu del PSM, Francisca Vives, va indicar que «allò que ha dit Seguí és com no dir res i, a més, admet que la informació publicada és del tot certa. Li donam un termini d'un mes per tal que s'expliqui i, si no, el reprovarem, perquè no ens deixa altre remei, encara que no sigui agradable reprovar un company.

Vives va afegir que «els ciutadans d'Inca se senten ofesos de veure que el regidor d'Urbanisme no compleix amb la normativa. És com si un jutge cometés un delicte i continués jutjant la resta de ciutadans». La portaveu del PSOE, Rosario Mateo, va indicar, en acabar el ple, que el seu grup polític va decidir en el darrer moment retirar la moció de reprovació que tenia preparada perquè «semblava precipitat reprovar el regidor sense que abans pogués donar una explicació clara dels fets. És evident que no l'ha donada i per això no descartam reprovar-lo».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.