La confraria de pescadors fa la I Mostra culinària de la llampuga
L'acte es realitzarà el 22 de setembre en el moll de Cala Rajada
La Confraria de pescadors de Cala Rajada organitza la primera mostra culinària de la llampuga, que tindrà lloc el 22 de setembre en el moll. En aquest acte hi col·laboren distints establiments de la zona: vuit hotels, sis restaurants i sis particulars que són membres del col·lectiu de pescadors. L'objectiu d'aquesta mostra és «potenciar la llampuga com a peix fresc i de temporada que es pot consumir fins el mes de novembre», comenta el secretari de la confraria, Jeroni Ferrer, el qual indica que «es tracta d'una espècie autòctona molt coneguda a la zona de Llevant, però estam acostumats a menjar aquest peix d'una manera molt concreta: amb fideus, arròs o amb pebres, i el que volem donar a conèixer és que la llampuga es pot cuinar de moltes altres maneres».
També a Illes Balears
- La defensa de la llengua de Toni Nadal: «A Mallorca xerram català, no mallorquí»
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
- El primer tinent de batle de Petra va construir una bodega il·legal
- Els feixistes reaccionen histèrics contra Toni Nadal: «A Mallorca no parlam català, parlam mallorquí i espanyol»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.