algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Rafael Español animà els treballadors de Majorica sense dur cap compromís

La nova propietat va mantenir un primer contacte enmig d'un gran secretisme

Al voltant de les 17 hores arribà Rafael Español i alguns membres del consell d'administració de Line Invest XXI a les dependències de Majorica, on els representants dels tres comitès (fàbrica, joies i botigues) esperaven els nous propietaris per a una primera presa de contacte. Español arribà enmig del més estricte secretisme, sense voler fotografies i molt menys fer declaracions, i no s'adreçà per a res als mitjans de comunicació congregats allà per enregistrar l'entrada. De fet arribà, entrà a les oficines i no en sortí fins que se n'anà. La reunió, però, fou positiva. Español va encoratjar els treballadors sense aportar cap compromís, no parlà d'inversions ni presentà cap pla de viabilitat. Tot i això, els empleats es mostraren força il·lusionats i cregueren en el seu projecte.

Guillem Vives, en nom dels treballadors, va explicar quin havia estat el resultat de la reunió, després que el director general, Alfred Coco, sortís a explicar als mitjans de comunicació que no es farien cap tipus de declaracions, ja que «hem vingut a parlar amb els treballadors perquè són molt importants i tenim molt poc temps perquè hem d'agafar un avió».

«Español és una persona molt il·lusionada amb el projecte, creu totalment en la viabilitat de Majorica i es veu que té moltes de ganes de tirar-la endavant. Ens ha explicat que estan ultimant un pla estratègic, però no ens ha parlat de res. Avui "per ahir" només era una primera presa de contacte. Ells volen analitzar com es troba l'empresa en aquests moments i veure quin és el procés productiu. Són un grup inversor molt fort i tenen ganes de recuperar Majorica i d'incrementar-ne les vendes», deia Vives.

Rafael Español no va parlar d'inversions ni de si s'acomiadarien molts d'empleats, ni tan sols donà una dada per al pla industrial, però la imatge que va transmetre va convèncer de debò els treballadors. «És una persona molt oberta al diàleg, es nota que és una gent seriosa, però de moment no hem entrat en detalls de com es resoldrien totes les situacions. Es veu que és una persona molt experimentada. Ara bé, hem d'esperar a veure el pla de viabilitat». De moment es manté el mateix organigrama. A la reunió assistiren els nous directius: el nou director general, Alfred Coco; el conseller delegat, Josep Sardà, i els directors d'Operacions, Marcial Rodríguez, i de Recursos Humans, Antonio Barrionuevo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.