algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

Queixes en les expropiacions per a la construcció d'habitatges socials

«L'Ajuntament canvia els acords verbals sense avisar-ne els afectats»

El Partit Popular de Sineu va organitzar dimarts una reunió amb els afectats per les expropiacions per construir habitatges socials que es queixen de falta d'informació per part de l'Ajuntament. Pep Oliver (PP) va afirmar que assistiren a la reunió uns 50 veïns afectats per les expropiacions per fer els habitatges i que arribaren a l'acord de demanar una ampliació d'un mes en el termini de presentació d'al·legacions a les Normes Subsidiàries del municipi, punt que es tractarà demà en el ple municipal.

A més, Pep Oliver va assegurar que la gran majoria del veïns implicats es mostraren molt sorpresos que l'Ajuntament els vulgui expropiar terrenys, «perquè la Sala va arribar a uns acords verbals amb els afectats que no coincideixen de cap manera amb el que volen fer ara». Segons paraules de Pep Oliver, «en principi, l'Ajuntament de Sineu va informar als afectats que les expropiacions a les quals es procediria serien en diferents zones verdes, però en cap moment no es va parlar d'habitatges socials». A més, va continuar Pep Oliver, «no hi ha intenció d'expropiar a cap regidor de l'Ajuntament i, a la resta de veïns afectats, a uns els expropien el 40 per cent, mentre que a altres, únicament, és el 2 per cent».

Per la seva banda, Miquela Barceló (UM) va assegurar que «l'actual equip de govern de Sineu no avisa de les seves actuacions i, a més, braveja que ha arribat a un acord amb els veïns implicats». Miquela Barceló va explicar que «l'equip de govern arriba a un acord verbal, però després ho canvia tot sense demanar-ne permís a ningú», i continuà dient que «és per això que em vaig posar en contacte amb els afectats que no coneixien les intencions de l'Ajuntament de construir habitatges socials als terrenys que s'havia dit que es destinarien a zones verdes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.