cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
20°

Moviments de terra a la carretera de Sineu per les obres d'ampliació

El setembre començarà l'enllaç amb la via de cintura

L'ampliació de la carretera vella de Sineu, que es va iniciar el mes de maig passat, avança a molt bon ritme. Les obres se centren en aquests moments a la part central de la via a l'altura des Puntiró, on el moviment de terra es produeix a gran velocitat. «L'empresa constructora està aprofitant el bon temps per realitzar el moviment de terra i avançar en el trasllat dels serveis. No obstant això amb l'arribada de les pluges, fa unes setmanes, aquests treballs s'han retardat», segons va explicar Gonzalo Aguiar, director insular de Carreteres.

La carretera vella de Sineu, cada vegada més transitada, té tan sols una amplada de cinc o sis metres segons els trams. El projecte del Consell de Mallorca en preveu l'ampliació fins als 10 metres. A més, es procedeix a la rectificació de trams de corbes, adaptant el camí a les normes de traçat, com explica Gonzalo Aguiar, director insular de Carreteres.

Segons el calendari d'obra, a finals d'aquest mes o principis de setembre, es preveu iniciar l'accés de la carretera de Sineu a la via de cintura, de manera que no conflueixin el trànsit de vehicles d'aquesta carretera i la de Manacor a la rotonda de can Blau. Encara que a l'estiu aquest camí té molt de trànsit, de moment les obres d'ampliació no el destorben i just s'han produït petites retencions sense cap tipus d'importància.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.