algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

El nou passeig marítim no inclou l'empedrat del carrer Sant Lluís

Ajuntament i Demarcació de Costes modifiquen el projecte inicial

El projecte de construcció del passeig marítim de Son Serra de Marina ha estat modificat parcialment. L'Ajuntament ha proposat al Ministeri de Medi Ambient la supressió de la zona empedrada del carrer Sant Lluís en canvi de posar llambordes als voltants de la plaça i l'església. Aquesta és la principal novetat que s'incorpora al projecte original, segons ha explicat el regidor delegat de Son Serra, Joan Canet, qui assegura que segons ens han informat des de Costes aquests petits canvis no impliquen una nova exposició pública».

El nou projecte preveu que la passarel·la de fusta que anirà damunt l'arena ho farà al nivell del carrer. Aquest canvi respon al fet que el projecte original no deixava clar si la passarel·la seria o no elevada. La construcció del passeig de Son Serra és una prioritat per al ministeri de Medi Ambient segons va confirmar el ministre Jaume Matas en la seva recent visita a Can Picafort.

Matas indicà llavors que el projecte ja està pressupost i que les obres podrien començar el proper mes d'octubre. L'obra preveu la col·locació d'una passarel·la de fusta d'un quilòmetre i mig i un passeig empedrat on hi donaran els principals carrers. El projecte compta amb el vist"i"plau de l'Ajuntament i dels residents habituals però els de cap de setmana s'hi oposen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.