algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

La Sala comença a rebre totes les urbanitzacions privades del Port

L'Ajuntament deixarà primer enllestida tota la zona del Través

L'Ajuntament de Sóller ha començat els tràmits per rebre les urbanitzacions del Port que, tot i tenir molts d'anys d'existència, encara no s'han entregat a la vila i, per tant, continuen sent de titularitat privada. S'ha de dir que de les vuit urbanitzacions existents al Port "Torre Picada, Costa Talaia, Morell-Olesa, Muleta 1 i 2, Través 1, Través 2 i can Joy" l'Ajuntament fins ara només ha rebut les de can Joy i des Través. I serà per a aquesta darrera que ara la Sala començarà a intervenir, a fi d'equiparar-ne els serveis i les infraestructures a les de la resta de la ciutat.

Aquests dies, l'equip de Govern ha aprovat les contribucions especials que pagaran el veïns del carrer Alaró, a la urbanització des Través. En aquest cas, la Sala només ha retornat un dels dos avals a la promotora que va realitzar la darrera fase de les obres, a fi de corregir les deficiències en el sanejament. Amb l'aval retingut més les contribucions especials es pretén eliminar de la urbanització les mancances que encara té tot i haver estat entregada: enllumenat, voravies i asfaltatge.

El batle, Ramon Socias, ha anunciat que s'iniciaran els tràmits per aconseguir la recepció de totes aquestes zones del Port que "com que n'han desaparegut els promotors fa temps i no s'han executat els avals" es troben en un estat deplorable i contrasten amb la imatge de primera línia que es vol donar al Port de Sóller a través del Pla d'excel·lència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.