muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Tretze anys per corregir un error que impedia fer una benzineria

La propietat ja havia demanat permís quan es desclassificà el solar

Els propietaris d'un solar situat a la carretera del desviament de Sóller al Port, just devora l'actual seu de Deixalles Sóller, podran a la fi veure complides les seves expectatives de construir una benzinera després que el darrer ple aprovàs inicialment la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana, corresponent a la reclassificació d'aquest solar destinat a ubicar serveis tècnics.

Durant la revisió del Pla General, aquest solar va ser desclassificat com a sòl urbà i passà a rústic, per la qual cosa els seus propietaris, que ja havien demanat llicència per construir la segona benzinera de la Vall ja no varen poder instal·lar-hi el negoci tot i haver adquirit els terrenys amb aquesta finalitat i haver iniciat, fa 13 anys, els tràmits amb l'Ajuntament.

Durant el ple que aprovà la modificació, la regidora d'Urbanisme, Rosa Chico, va explicar que el canvi de classificació d'aquest solar s'havia degut sens dubte a «un error material». El portaveu del Partit Popular Amador Castanyer, va assegurar que tornar aquest solar a la seva classificació anterior «era un tema de justícia». Per la seva banda el regidor Miquel Nadal, d'UM, afirmà que posava en dubte que la desclassificació hagués estat un error i que en tot cas, aquest «error» havia causat molt mal a la propietat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.