algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Tres projectes guanyen 'ex aequo' el concurs d'idees de la falca verda

En ells, les zones verdes són la immensa majoria del total de l'espai

El jurat del concurs d'idees per a la falca verda decidí ahir concedir ex aequo els premis a tres projectes presentats que tenen com a característica comuna una «immensa presència de zones verdes», segons explicaren ahir a Diari de Balears fonts de tota solvència properes al jurat. Els guardons varen ser concedits als projectes presentats amb els lemes Debaser, Sa Riese i Ver Verd. Les fonts apuntaren que l'arquitecte Ribas Piera, redactor d'un dels plans generals d'Ordenació Urbana dels anys setanta, està vinculat al tercer dels projectes presentats.

Les deliberacions del jurat de la falca verda varen ser molt llargues i es tancaren a darrera hora de l'horabaixa després de tot un dia de discussió sobre els projectes entre el jurat, que fins i tot va dinar a les dependències municipals de la Gerència d'Urbanisme. On hi ha més diferències entre els tres treballs guanyadors és en l'espai que es deixarà per als firaires del Ram. Un dels plans el redueix notablement, un altre el deixa fraccionat en diferents parts i el tercer el manté pràcticament igual en dimensions, tot i que hi fa nombroses millores.

La realització de la remodelació de la falca verda es durà a terme per fases o etapes, n'exclou inicialment els terrenys de l'estadi Lluís Sitjar i els del Club Militar Es Fortí. Dins les bases del concurs d'idees s'especificava la necessitat d'una zona de cinquanta mil metres quadrats per a la ubicació de fires. D'igual manera es disposarà d'un espai per a un aparcament de 200 places a l'actual canòdrom, com també al velòdrom. El projecte de falca verda té els inicis en el Pla General de 1985.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.