cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

Sol·liciten més mà dura per a l'agressor d'un policia a Manacor

Els seus companys diuen que fou un homicidi frustrat i no amenaces

Els policies locals de Manacor han recollit firmes per demanar a l'Ajuntament que comparegui com a acusació particular en el judici que se celebrarà contra un home que dijous passat intentà estrangular un agent, i que és acusat d'un delicte d'amenaces.

Els fets es produïren a les vuit de la tarda del passat dia 21, quan un agent que patrullava a la zona centre va detectar que estava sent seguit per un individu. El policia es va aturar i, després de saludar-lo, li va demanar si desitjava alguna cosa. L'interpel·lat li va respondre amb unes paraules en un idioma inintel·ligible i li cridà «feixista». El policia li va sol·licitar que s'identificàs i l'individu va reaccionar llançant-se al seu coll i colpejant-lo. J.A.G.R., de 37 anys, va agafar l'agent pel coll i va començar a estrangular-ho mentre repetia: «Et mataré».

En pocs minuts la centraleta telefònica de la Policia Local de Manacor va rebre nombroses trucades de testimonis directes que asseguraven que «estan matant un policia» i diverses dotacions es van dirigir al lloc dels fets. El sospitós va poder ser reduït i l'agent va patir lesions que han provocat la seva baixa temporal.

Després de l'incident es va comprovar que J.A.G.R. havia agredit dies abans un agent del CNP, i va dir que «escoltava veus» que li deien que havia de matar un policia. L'acusat va declarar al jutjat i va ser acusat d'un delicte d'amenaces. Els policies locals de Manacor han recollit firmes i demanen a l'Ajuntament que comparegui en el cas perquè, almenys, l'individu sigui acusat d'homicidi frustrat a un agent de l'autoritat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.