muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín:
10°

El Consell paralitza la tramitació per construir el poliesportiu cobert

La Conselleria de Medi Ambient n'ha informat desfavorablement

Els tècnics del Consell Insular han decidit suspendre la declaració d'interès general per a la construcció d'un nou poliesportiu cobert a la comuna de Lloret, on actualment hi ha ubicades les instal·lacions esportives del municipi. La Comissió Insular sol·licitarà a l'Ajuntament de Lloret que aporti un nou projecte. En aquesta proposta, s'hauran d'englobar tots els edificis i instal·lacions esportives existents a la parcel·la.

A més, el Consell sol·licitarà que s'aporti una major justificació de la necessitat de crear un nou poliesportiu a Lloret. La Comissió Insular també ha demanat que s'exclogui del projecte una zona destinada a caravanes. Per la seva banda, la Comissió Balear de Medi Ambient va fer un informe desfavorable del projecte. L'estudi criticava que la ubicació proposada no pareix la més correcta, ja que se situa prop del bosc de sa Comuna. Antoni Alorda, portaveu del PSM en el Consell, va afirmar que la ubicació del poliesportiu proposada no és la més adequada i assenyalà que s'ha d'estudiar fins a quin punt l'Ajuntament pot ocupar una zona com sa Comuna.

El batle de Lloret, Joan Jaume (PP), afirmà que és necessari que la zona sigui declarada d'interès general, ja que ara les instal·lacions existents són il·legals, perquè són en sòl rústic. El batle també digué que ja s'ha presentat tota la documentació existent i va afegir que «si l'Ajuntament ha d'elaborar un nou projecte en el qual s'incloguin totes les instal·lacions existents, això pot suposar una despesa excessiva. Jaume comentà que hi ha la possibilitat que el poliesportiu s'ubiqui en una finca pròxima al col·legi.

Menor impacte que un polígon  
Els tècnics del Consell han posat nombrosos entrebancs a la construcció a Lloret d'un equipament d'ús comunitari, per la seva proximitat a una zona boscosa. Per això, la Comissió Balear de Medi Ambient n'ha fet un informe desfavorable. També amb un informe negatiu, la Comissió Insular d'Urbanisme no hi posà tantes objeccions i aprovà la creació d'un polígon de serveis al costat de s'Albufera. El criteri tècnic que s'ha seguit en els dos casos ha estat molt diferent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.