nubes dispersas
  • Màx: 11°
  • Mín:
11°

Demanen 15 mil euros al CIM per interrogar dos al·lots sense permís

Els pares d'uns al·lots que van ser interrogats sense autorització per personal tècnic del Consell Insular de Mallorca reclamen a aquesta institució que els pagui una indemnització de 15 mil euros pels danys i perjudicis causats per la intromissió il·legítima en la intimitat dels menors. Si la institució s'oposa a aquesta reclamació, els pares presentaran una demanda perquè un jutge es pronunciï sobre el cas.

Aquest estrany esdeveniment es va produir en dates pròximes a les festes nadalenques de l'any passat. Una psicòloga del departament de Benestar Social i Protecció al Menor del Consell Insular de Mallorca, acompanyada de la treballadora social d'aquest departament, van comparèixer, en horari escolar, al col·legi de Palma on assisteixen els dos al·lots, que tenen vuit i nou anys d'edat.

Segons l'escrit de reclamació, que ha elaborat l'advocat Gregorio San José, les dues funcionàries del Consell es van entrevistar amb la directora del centre escolar que, segons sembla, va autoritzar que s'entrevistassin amb els al·lots al mateix col·legi. Aquesta entrevista, segons l'advocat, es va celebrar sense que cap dels funcionaris sol·licitàs autorització als progenitors per poder parlar amb els al·lots. El lletrat afirma que aquesta situació ha suposat, no només un perjudici, sinó una vulneració de la normativa que regula la protecció del menor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.