muy nuboso
  • Màx: 18.38°
  • Mín: 11.39°
18°

El poble aprofita la Fira per retre un homenatge al ciclista Toni Tauler

L'afluència de visitants a les mostres no fou tan massiva com la dels darrers anys

El jove ciclista local Antoni Tauler es va convertir en un dels grans protagonistes de la Fira de Santa Margalida. Aprofitant tan assenyalada data, l'Ajuntament va voler dedicar-li un senzill però emotiu homenatge posant el seu nom al poliesportiu municipal. A mig matí es va descobrir el gran cartell a la façana del pavelló que així ho certifica. Tauler es mostrà molt emocionat i es va comprometre a intentar assolir més triomfs i a passejar amb orgull el nom de Santa Margalida pel món. El batle, Antoni del Olmo, va deixar clar que aquest homenatge estava justificat i no s'havia fet per cap tipus de raó «oportunista ni política, ja que Tauler és un exemple pels joves de Santa Margalida».

La fira, emperò, la primera important que se celebra a la comarca cada any, va donar per molt més. Així ho va reconèixer la gentada que hi acudí omplint els carrers del centre de la vila. Tot i això, semblava que l'afluència de visitants no havia estat tan massiva com altres anys i bona part de culpa ho devia tenir el temps mig ennigulat d'ahir. El cert és que en haver-hi manco gent es va poder passejar de forma més còmoda. D'entre la diversa oferta de la Fira descacaren, com no, les diferents mostres d'animals de races autòctones com la de porc negre. També hi hagué una destacada presència d'aviram i de races ovines.

Amb tot, foren els cavalls els que aixecaren més expectació, tot tenint en compte la gran afició existent cap als equins i també gràcies a les exhibicions de doma. Els industrials i comerciants locals també mostraren els seus productes als envelats muntats vora l'escola graduada. Al centre, les exposicions de cotxes havien envaït tots els carrers mentre que les poques parades amb productes artesans es varen concentrar a la plaça. De tota manera, el que tornà a resultar tot un èxit fou la mostra de cotxes i motos antigues. El Grup Serra també va ser ben present a la jornada firera amb un estand permanent d'on es va retransmetre un programa especial d'Ultima Hora Ràdio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.