lluvia moderada
  • Màx: 12°
  • Mín:

Majorica es compromet per escrit a injectar tres milions d'euros

El Govern debatrà avui els resultats de l'auditoria feta a l'empresa

Els accionistes de Majorica es comprometen a ampliar el capital amb tres milions d'euros i ho han comunicat per escrit als treballadors de l'empresa. D'aquesta manera, els empleats poden tenir un alè d'esperança sobre la seva dramàtica situació. Des de la direcció de la indústria, es va comunicar ahir per escrit que els accionistes aportaran l'esmentada ampliació de capital. Aquesta inversió, emperò, pot no ser suficient per salvar Majorica. La darrera paraula la tindrà el resultat de l'auditoria sobre l'estat de l'empresa que han desenvolupat els tècnics de la Conselleria d'Hisenda del Govern. Les conclusions es donaran a conèixer avui dematí, durant el Consell de Govern, en què es debatrà el document.

El vicepresident i conseller d'Economia, Comerç i Indústria, Pere Sampol, anuncià ahir que veu possibilitats que el conflicte es resolgui. No obstant això, avançà que el «reflotament de Majorica passa necessàriament per una regulació dels llocs de feina». D'altra banda, la direcció de l'empresa féu saber als seus treballadors que té el compromís del Banco Santander Central Hispano quant a la condonació del deute per un termini de tres anys i que ara només manca l'actuació de l'Executiu autonòmic.

Avui, la direcció de Majorica ha convocat una reunió amb els comitès d'empresa que es mantindrà a l'horabaixa per informar sobre la situació actual de la problemàtica. Els comitès de fàbrica i botiga llançaren un ultimàtum a la indústria i al Govern perquè avui donassin una solució a la controvèrsia i que complissin el preacord firmat amb sindicats, empresa i comitès.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.