algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 9.02°
18°

El bar d'un regidor del PP provoca fortes queixes per excés de renou

La Guàrdia Civil hi ha hagut d'intervenir per denúncies veïnals

Els veïns de la zona de s'Estació d'Artà estan molt molests amb l'obertura d'un bar de copes que és propietat d'un regidor del PP, concretament de Francesc Forteza, argumentant que no està insonoritzat i que la música està molt forta fins ben entrada la matinada, situació que els impedeix dormir tranquil·lament. Aquest fet ha estat denunciat en distintes ocasions a la Guàrdia Civil, que ha hagut d'intervenir-hi perquè la potència de la música molestava els veïns del costat.

La circumstància ha estat també denunciada pel regidor d'EU-Els Verds Julen Adrián, qui, a més, concreta que «l'edil Forteza sol·licità una llicència per obrir una cafeteria i les activitats que du a terme són d'un bar de nit. Normalment els dies feiners no ocasiona gaires problemes perquè hi va poca gent i es tanca prest, però durant els caps de setmana, sobretot els divendres i dissabtes a la nit, és quan es dispara el renou, amb la música molt forta i sense estar insonoritzat».

Segons Adrián, «és una vergonya que un regidor faci trampes amb les llicències d'activitats, amb l'agreujant que, a més, perjudica els veïns i això no es pot consentir». Francesc Forteza és propietari del bar Paso a Nivel i es tracta d'un edifici de l'estació ferroviària que s'ha adequat per acollir aquest local. Segons ha manifestat el batle d'Artà, Montserrat Santandreu (IA), «a mi personalment em consta que Forteza compleix amb tota la documentació en regla, l'únic que es pot dir és que encara no disposa de la llicència d'obertura però ja la té sol·licitada. En aquests casos, l'Ajuntament fa els ulls grossos perquè la tramitació és lenta i passen uns quants mesos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.