algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Ingressada una nina de dos anys que havia begut èxtasi líquid

La seva mare li donà per accident la droga a la casa on treballava

Una nina de dos anys d'edat es troba hospitalitzada a Son Dureta amb pronòstic reservat després que dijous, de manera accidental, consumís èxtasi líquid a la casa on la seva mare treballa com a assistenta de la llar.

D'acord amb les dades que s'han pogut recollir, els fets tingueren lloc en un domicili de la zona de Gomila, a Palma, quan una dona acudí a netejar un habitatge acompanyada de la seva filla, ja que segons sembla no podia deixar-la a une altre lloc. La jornada va transcórrer sense ensurts fins que la petita indicà a la seva mare que tenia set. La dona obrí la gelera i li entregà un recipient de litre i mig que presumiblement contenia aigua, encara que en realitat es tractava d'èxtasi líquid, que fou allò que ingerí la nina. A continuació començà a sentir-se malament i la seva mare, espantada, la traslladà urgentment a la residència sanitària de Son Dureta.

Els metges li efectuaren distintes anàlisis i proves i al final descobriren que havia consumit l'esmentada droga. El següent pas fou realitzar-li una rentada d'estómac i conèixer amb certesa la gravetat de l'impacte d'haver consumit èxtasi amb només dos anys. De manera paralel·la, el Cos Nacional de Policia fou informat de la situació de la menor i la Policia Judicial es féu càrrec de les investigacions. Els agents s'entrevistaren amb els metges i amb la mare de la criatura, per conèixer les circumstàncies exactes en què s'havien produït els fets, i després de comprovar que es tractava d'un accident centraren les diligències en el propietari de la casa, qui al tancament d'aquesta edició encara estava sent cercat. L'estat de salut de la nina no corre perill.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.