algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El Consistori aprova les noves normes urbanístiques del municipi

El PSM exigeix que s'informi cada nucli urbà de les actuacions

El ple aprovà ahir inicialment la primera normativa urbanística del municipi amb la suspensió cautelar de llicències urbanístiques durant un any. Selva era l'únic municipi de l'Illa sense normes subsidiàries que controlassin l'urbanisme. L'aprovació inicial de les normes es féu dimarts passat amb un retard de tres mesos. L'equip de govern (PP) i el regidor d'UM Simó Gual (UM) hi votaren a favor i els tres regidors del PSM s'hi abstingueren.

El batle de Selva, Joan Rotger, afirmà que «la idea bàsica és consolidar nuclis urbans i no preveu la creació de noves àrees». Rotger afegí que aquestes normes no preveuen la creació d'un polígon industrial. El batle també explicà que el creixement de Selva es desenvoluparà, bàsicament, a l'entrada del poble, devora Camarata. A Caimari el creixement del nucli es durà a terme devora l'església nova. El regidor del PSM Arnau Amer reiterà que «volem que l'Ajuntament es desplaci a cada poble per donar a conèixer quines actuacions s'hi faran».

El PSM assenyalà que considera més oportú que el creixement de Biniamar es desenvolupi a la zona del camí del cementeri, en lloc de créixer cap a Lloseta. Amer també destacà que hi ha una necessitat al municipi de tenir un polígon industrial. El regidor d'UM criticà que les normes no preveuen la creació d'una zona d'aparcament. Així mateix, Gual reiterà la necessitat urgent d'aprovar definitivament les normes i afegí que «és importantíssim que es faci complir la normativa urbanística».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.