nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El segon polígon obre una divisió interna al Partit Popular

Tensions entre partidaris de desenvolupar i desclassificar el polígon

40212
Santiago Coll.

El desenvolupament del segon polígon ha provocat la divisió interna del Partit Popular, a l'oposició. Dins el grup existeix una clara i enfrontada divisió entre els que consideren pertinent tirar endavant el polígon i els que aposten per desclassificar-lo a rústic. El president de la Junta Local del partit i regidor en cap, Santiago Coll, s'ha mostrat públicament partidari de donar suport a la construcció de la segona fase del polígon.

Coll recorda que en el darrer programa electoral del PP, el partit defensava «no solament la construcció del nou polígon, sinó també atreure empreses de fora del poble a instal·lar-se a Binissalem». En aquest sentit, afegeix que «personalment crec que hem de complir el que prometérem a l'electorat». Això no obstant, Coll assenyala que la Junta Local del partit encara no ha pres cap decisió ferma sobre el polígon. «Quan tinguem la proposta del batle, la Junta decidirà què fer i jo, com a president d'aquesta, respectaré la seva decisió», va dir.

Davant aquestes declaracions, el portaveu dels populars a la Sala i secretari de la Junta Local del PP, Joan Carles Torrens, manifestà que dia 17 de desembre de 2001, la Junta Local del PP ja es manifestà "amb 6 vots en contra i 4 a favor" en contra de l'ampliació del polígon. «El tema ja ha estat suficientment debatut dins el PP», segons Torrens, que considera que «abans de parlar de segon polígon s'ha d'omplir el primer i, després, reflotar la possibilitat de fer-ne un altre a través d'un Pla Parcial».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.