muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Els veïns d'Ausiàs March, contra la desaparició d'arbres del carrer

El PSIB de Palma acusa l'Ajuntament de «delicte ecològic» i Cort, els socialistes de fer «demagògia»

Els veïns de la barriada d'Ausiàs March estan molt molests amb l'Ajuntament de Palma per la desaparició dels arbres de la zona afectada per la construcció dels aparcaments de la plaça de Santa Pagesa. Aquests arbres han estat traslladats al viver municipal, però els veïns consideren que no s'haurien d'haver tocat. La regidora Rosa Marquès, del grup municipal socialista a l'Ajuntament, s'ha fet ressò d'aquesta protesta ciutadana i ahir assegurà a Diari de Balears que «és molt llastimós que s'hagin de sacrificar les característiques pròpies de les barriades de Palma amb l'objectiu de procedir a la construcció d'aparcaments».

La regidora assegurà que l'equip de govern del Consistori i la Societat Municiapl d'Aparcaments està incorrent en un delicte ecològic. «Amb la seva tossuderia estan acabant amb la configuració de la mateixa ciutat i llevant els arbres de moltes zones de Palma, arbres que són molt estimats pels veïns. Això demostra manca de responsabilitat d'un equip de govern que està encaparrotat a despersonalitzar la ciutat». Per la seva banda, fonts de l'equip de govern de Cort explicaren a Diari de Balears que «els únics arbres que s'han llevat són els que estaven malalts. La resta han estat traslladats al viver municipal de Palma després que la setmana passada se'ls realitzàs una poda energètica per tal de garantir que s'adaptarien sense cap mena de problemes a la seva nova ubicació.

Segons el Consistori, «el partit socialista és perfectament conscient que no es poden fer obres d'aparcaments sense haver de llevar aquests arbres i ara volen aprofitar-se'n per fer demagògia. Els arbres seran al viver i en un futur es repoblarà la zona i se'n crearà una de nova de verda».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.