cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
10°

La Sala insta el Consell a modificar el projecte de carretera fins a Sant Joan

L'Ajuntament de Sineu va aprovar dimarts passat per unanimitat de tots els grups polítics (SI, grup mixt, PP i UM) una proposta per tal d'instar el Consell de Mallorca a la modificació del projecte de reforma de la carretera que uneix el poble amb Sant Joan. Tots ells coincidiren a assenyalar la necessitat d'una reforma, però consideren que el projecte del Consell de Mallorca «té un impacte ambiental brutal en una zona com el Pla i afecta de manera innecessària la propietat de molts veïns».

A la sessió plenària hi foren presents uns 25 propietaris que patiran expropiacions forçoses, dels 140 que afecta el projecte, i que es queixaren especialment del procediment d'urgència atorgat a l'obra, cosa que ha limitat el seu temps de reacció i de presentació d'al·legacions. Després d'un debat en què es compartí informació amb els propietaris, els representants dels grups polítics sineuers decidiren demanar una reunió amb tècnics i responsables de Carreteres del Consell per tal que rectifiquin el projecte.

«Creim que tenim arguments suficients perquè s'adonin que la reforma es pot fer d'una manera menys impactant, aprofitant més el traçat antic, i amb un cost inferior», explicà el batle, Andreu Matas (SI). A més de les al·legacions dels propietaris afectats i d'una al·legació general amb 978 signatures, tant l'Ajuntament com el GOB n'han presentat una cadascun contra el projecte de reforma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.