algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Garcías diu que els hotelers no haurien cabut en la presentació

Pere Cañellas: «No ens interessa la imatge turística del Govern»

El conseller de Presidència, Antoni Garcías, contestà ahir als hotelers que potser no hi haurien cabut en cas d'haver assistit a l'acte de presentació de la nova imatge turística de Balears. Garcías afegí que el saló del conservatori estava ple, per això a l'Executiu no li preocupa que no hi fossin «dos o tres». «La societat civil està darrere i aquest país vol el que està fent aquest Govern», afegí. El sector turístic balear no assistí a la presentació de la nova imatge corporativa «perquè no ens interessen les manifestacions polítiques ni de partit que organitza el Govern», afirmà ahir el president de la Federació Hotelera de Mallorca, Pere Cañellas. «No coneixem el nou logotip promocional de Balears perquè no ens interessa», explicà el president de la patronal, «com si volen pintar el logo de negre», afegí.

La Federació Hotelera d'Eivissa i Formentera creu que la nova imatge corporativa «és extraordinàriament danyosa per als nostres interessos». Segons assenyala, la substitució del nom «Ibiza» per Eivissa és «una temeritat» en l'actual conjuntura turística. El color vermell "escollit per a l'illa" és contrari als valors que volen transmetre des de l'Arxipèlag. Consideren que la nomenclatura «Balears» és poc rellevant.

El president del Foment de Turisme de Mallorca, Miquel Vicens, única institució del sector que fou representada en l'acte de dijous, va dir que està «totalment en desacord amb la política turística del president Antich», encara que la seva opinió sobre el logo és que «és excel·lent». Vicens assenyalà que la presentació va ser un «paperot polític» i afirmà que s'hauria d'haver realitzat a Ibatur. El Foment del Turisme encara no s'ha pronunciat formalment sobre el pla de màrqueting turístic del Govern, conjunt de mesures que ha de guiar la promoció balear als mercats emissors en els pròxims anys. El president de Caeb, Josep Oliver, explicà la seva absència perquè va assistir al funeral de la mare del president d'Afedeco, Pau Bellinfante.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.