algo de nubes
  • Màx: 15.59°
  • Mín: 7.61°
15°

Trobat el cadàver del pescador que caigué al mar en aigües de Pollença

El cos inert de Josep Seguí era a una milla de punta Avançada

J.J./ LL.P. Palma.
El cadàver de Josep Seguí, el pescador de 55 anys que va caure a la mar dilluns quan pescava en aigües de Pollença, va ser localitzat ahir al matí a una milla al nord-est de punta Avançada. Les possibilitats de trobar amb vida el mariner eren gairebé nul·les, però els seus familiars s'aferraven a una darrera esperança en forma de miracle que ahir s'esvaí.

L'infortunat pescava a bord de l'embarcació Verge Miraculosa II i dilluns al matí els seus companys descobriren que no era a la coberta. L'alarma va sorgir tot d'una i en l'operatiu de recerca que es va organitzar participaren efectius de la Guàrdia Civil, Geas "Grup Especial d'Activitats Aquàtiques", Salvament Marítim, Policia Local d'Alcúdia i Pollença, Protecció Civil i voluntaris.

El segon dia s'hi varen afegir bombers de Palma experts en submarinisme, que varen ser precisament els que ahir dimecres trobaren el cos sense vida de Josep Seguí. Els Geas en tragueren el cadàver de l'aigua i una embarcació de Salvament Marítim va traslladar les restes mortals al port de Pollença, on l'autoritat judicial es va fer càrrec de les diligències.

De les indagacions fetes fins ara es desprèn que la víctima podria haver sofrit un ictus quan era a bord del pesquer o, contràriament, podria haver caigut accidentalment per un cop de mar o per una maniobra brusca. Francisca Ramon, batlessa de Pollença, ha seguit molt de prop durant aquests tres dies les tasques de rescat i ha agilitat la coordinació entre els diversos cossos. La família ha agraït l'àmplia col·laboració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.