algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Grup Policlínica inaugura un nou centre mèdic al carrer Gran

La clínica donarà servei a la població en nombroses especialitats

El Grup Policlínica Miramar va inaugurar ahir un nou centre mèdic a sa Pobla. Situat al nucli del poble, al carrer Gran, la clínica d'especialitats mèdiques disposarà d' un ampli ventall de serveis, entre els quals figuren: reumatologia, podologia, cardiologia, medicina general, pediatria, pneumologia (respiratori), dermatologia, otorrinolaringologia, ginecologia i neurologia. La inauguració del centre mèdic va comptar amb la presencia de nombrós públic, entre el qual destacaren doctors de reconegut prestigi. L'acte va ser inaugurat pel president, vicepresident i director mèdic del Grup Policlínica, Miquel Dalmau, Pau A. Ramis i Antoni Serra, respectivament.

Tots ells varen destacar l'important treball que el Grup Policlínica esta duent a terme per tal d'apropar els seus serveis a la Part Forana. Així, Antoni Serra va precisar que es preveu obrir, en breu, nous centres a diversos punts de l'Illa. la clínica té com objectiu apropar a la població poblera i a les localitats veïnes de Muro, Campanet, Pollença i Búger, part de l'oferta assistencial en matèria d'especialistes de la Policlínica El batle de sa Pobla, Jaume Font, es va mostrar molt satisfet amb la implantació dels serveis del Grup Policlínica al poble. Font va destacar el prestigi del Grup i va assenyalar que la seva arribada a sa Pobla no significa que la medicina privada entri en competència amb la pública.

En aquest sentit, Serra va precisar que el Grup no pretén entrar en competència amb la sanitat pública sinó mantenir bones relacions amb els metges de les localitats per tal de poder col·laborar i assegurar una assistència integral als pacients. Com a representants de les localitats a les quals el nou centre també donarà cobertura, també varen assistir a la inauguració els batles dels pobles veïns de Campanet i Muro, Francesc Aguiló i Miquel Ramis, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.