algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Sala acabarà la dotació de serveis de la urbanització de Llenaire

L'Ajuntament, els veïns i la promotora de la construcció arriben a un acord

L'Ajuntament de Pollença s'encarregarà de finalitzar les obres de dotació de serveis de la urbanització de Llenaire, al Moll. Després de més de sis anys de discussió, la Sala, la promotora de la urbanització i els veïns de la zona han arribat a un acord. Tècnics municipals valoraren les deficiències i mancances de la urbanització en prop de 2.061.471 euros (343 milions de pessetes). D'acord amb aquest estudi, la Sala i la promotora varen acordar que la primera rebria la urbanització a canvi de la cessió, per part de la promotora, de 859.477 euros (143 milions de pessetes) en efectiu i d'una parcel·la de 62.000 metres quadrats ubicada devora la urbanització i valorada en 1.202.024 euros (200 milions de pessetes).

L'acord permetrà dotar la zona d'una nova xarxa d'aigua potable, clavegueram, evacuació d'aigües pluvials, enllumenat públic, voravies, asfaltar els vials i enjardinar zones verdes. A més, segons va explicar el regidor d'Urbanisme, Joan Cerdà (UM), «estam estudiant destinar part del solar que ens cedeix la promotora a la construcció d'una nova escola de primària». Cerdà es va mostrar molt satisfet pel fet que «finalment la valoració econòmica dels tècnics municipals hagi satisfet a les tres parts implicades». Això significa, va dir, «que està ben feta».

Per la seva part, el president de l'Associació de veïns de Llenaire, Miguel López, va destacar l'important paper que han jugat els veïns per aconseguir posar fi a les incomptables deficiències que des de fa anys viuen els residents a la urbanització. En aquest sentit, López va explicar que l'associació de veïns de Llenaire es va crear l'any 1996 amb l'únic objectiu de solucionar el problema de la inacabada dotació de serveis de la urbanització. Les condicions de l'acord que permetran que la Sala finalitzi la urbanització se sotmetran a la consideració del proper ple municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.