nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

No es pot pagar l'ORA perquè les màquines no reconeixen l'euro

Els vigilants expedeixen rebuts a mà justificant el pagament, però tampoc no posen cap multa

T. GARCIES. Inca.
El sistema de l'ORA a Inca no ha funcionat els dos darrers dies, almanco pel que fa a les persones que tractaven de pagar en euros. I és que les màquines expenedores de tiquets, instal·lades fa pocs mesos, només acceptaven, com fins ara, les monedes en pessetes. Aquesta situació ha fet que l'empresa concessionària del servei hagi cercat un sistema per regular un poc aquest desordre.

Així, els vigilants de l'empresa, en les seves rondes, es dedicaven a cobrar en euros i a expedir uns rebuts manuscrits als usuaris per poder aparcar el cotxe, davant la sorpresa de més d'un conductor. Curiosament, i segons, informà el regidor de Policia, Joan Deus, l'empresa s'havia compromès a no posar cap tipus de multa als conductors que haguessin tret el corresponent tiquet.

Deus comentà que l'Ajuntament es trobava al corrent d'aquesta situació i que ja s'han començat a retocar els aparells expenedors, de manera que a partir de dilluns que ve la situació quedarà del tot normalitzada. La causa de les anomalies es deu que l'empresa es pensava que les màquines farien el canvi de moneda automàticament, però el fabricant no ho assegurà. Aquesta situació ha motivat que s'hagin de canviar uns xips que han arribat d'Alemanya amb un total de quatre dies de retard.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.