nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

L'agressor visqué durant uns mesos a ca els pares de Sandra

«La meva filla estava molt enamorada»

El pare de Sandra González es va mostrar ahir molt serè, malgrat la tragèdia que havia destrossat la seva família. L'home va explicar que coneixia molt bé Alberto, perquè abans que ell i Sandra se n'anassin a viure al domicili del carrer Brunete, la parella havia estat convivint uns cinc mesos a ca seva. Explicà que la seva filla feia feina de cambrera de menjador a l'hotel Linda de Can Pastilla, i que Alberto era picapedrer. «No tenien problemes econòmics, els dos guanyaven prou doblers per viure». L'home afirmà que Sandra havia conegut el detingut feia tres o quatre anys. «La meva filla n'estava molt enamorada. Em va demanar si podien viure a la meva casa uns mesos per estalviar una mica de doblers per després independitzar-se».

El familiar no recordava que durant els mesos que l'individu havia viscut a casa seva mostràs un caràcter especialment violent, o que protagonitzàs cap baralla amb Sandra. «Era un al·lot normal», va assenyalar González. Els pares de Sandra varen ser informats d'allò ocorregut a través de la mare d'Alberto, que els va telefonar, ja que va ser ella qui va descobrir la tragèdia. El pare recordà que dimecres esperava que la seva filla acudís a casa seva a menjar, però no s'hi va presentar. Els seus pares li estigueren telefonant tot l'horabaixa, i no va contestar. La parella, dissabte de Cap d'Any, havia sopat al domicili dels pares de la jove.

«Els dos es trobaven molt bé i no pareixia que estiguessin barallats. Després de les campanades, varen partir a prendre una copa i els vaig advertir que anassin alerta amb la moto». El pare va narrar que la mare d'Alberto li havia dit que el seu fill s'havia intentat suïcidar llançant-se amb la seva moto pel torrent Gros. Després de fracassar-hi, va tornar a casa i intentà tallar-se les venes, però tampoc no es va poder matar. L'home va confirmar també que el detingut, abans de conèixer la filla, havia ingressat a un centre de desintoxicació, per problemes amb l'alcohol.

El mòbil del crim no està aclarit per complet, però el Grup de Homicidis estudia la possibilitat que la parella discutís per problemes de doblers i després ell, sota els efectes de l'alcohol o les drogues, l'agredís mortalment. Tant Alberto com Sandra tenien ingressos mensuals, però segons sembla no havien tornat a un familiar una quantitat, cosa que pogué provocar la brega. Aquesta mort ha produït una gan consternació, i el Lobby de Dones ha convocat una concentració per avui a les vuit del vespre a la plaça de Joan Carles I de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.