algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Els Aznar s'acomiaden de Balears amb un sopar amb el rei i la reina

El monarca i el president conversaren sobre l'agenda política de l'Estat

El rei Joan Carles rebé ahir horabaixa en audiència oficial el president del Govern, José María Aznar, qui acudí al palau de Marivent acompanyat de la seva senyora, Ana Botella, per sopar amb els monarques espanyols. Com és tradicional, Aznar no féu declaracions sobre els temes parlats amb el rei en la seva segona visita estiuenca.

El president Aznar i la seva dona arribaren a Marivent poc abans de les set de l'horabaixa en un helicòter Puma de la força aèria espanyola, procedents de la seva residència d'estiu menorquina. A continuació el secretari general de la Casa Reial, Rafael Spottorno, acompanyà Aznar a l'entrada de Marivent, on fou rebut pel rei.

El monarca i Aznar entraren al palau per ralitzar la segona reunió que té lloc aquest mes d'agost a Palma, després de la que mantingueren dia sis. L'encontre, que durà poc mes d'una hora i mitja, quedà sense comentaris ni aclariments sobre el seu contingut. Després, posaren davant dels periodistes gràfics i passaren al menjador on es disposaren a sopar. Per primera vegada el rei convidà a sopar el president del Govern ja que fins ahir, aquestes trobades acabaven amb un dinar.

Tot i que ambdós personalitats conversaren sobre l'agenda política espanyola, el president del Govern i el monarca es limitaren a saludar davant les càmeres dels reporters gràfics. El sopar constà d'una crema freda de carxofes (tot i que ara no n'és temporada); medallons d'anfós amb salsa, de segon i coca gelada de postres. Acompanyat de vi Mauro de Ribera del Duero del 1994.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.