nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Marina Port mostra les noves instal·lacions

Més de mil embarcacions ja han usat els nous 152 amarraments de luxe construïts al passeig marítim

Nombrosos representants del sector empresarial i turístic balear assistiren ahir a la festa d'inauguració dels quatre nous pantalans construïts per la societat de capital mallorquí Marina Port de Mallorca al passeig marítim de Palma, a l'altura de l'hotel Gran Meliá Victoria. Entre altres personalitats, hi eren el tinent de batle d'Infraestructures, José María Rodríguez; el cònsol dels EUA, Tummi Bestard; o el president del Grup Serra, Pere A. Serra. Marina guanyà el projecte de concessió per a catorze anys prorrogables per cinc més d'aquest espai al passeig marítim, on invertí 1.000 milions de pessetes en unes obres que duraren al voltant d'un any.

La societat construí en aquest període quatre pantalans, amb capacitat per a vaixells d'entre 13'5 i 30 metres d'eslora. Segons apuntaren ahir fonts de l'empresa, en els quatre mesos en què les noves instal·lacions han estat funcionant, ja s'han acollit més de mil embarcacions de luxe. Com a nota orientativa, el preu per dia per les embarcacions més petites de les admeses és de 8.500 pessetes, mentre que el preu per a les embarcacions majors ascendeix a les 18.000 pessetes diàries. Segons apuntaren, els preus dels amarraments són més cars a Portals o al Port d'Andratx.

En tot cas, fonts empresarials expressaren l'aposta de la societat per una clientela de qualitat i alt poder adquisitiu. Amb aquesta finalitat volen esdevenir una empresa de serveis diversos destinada a usuaris d'embarcacions; amb una política dirigida a proporcionar serveis al marge de l'activitat purament de suport nàutic als seus clients. Marina ofereix als usuaris una targeta de client amb què els gestiona la utilització dels serveis dels hotels de la zona, gimnàs, bars i restaurants, com també reserves als camps de golf de l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.