muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Enfrontament entre Cort i el Govern per la via de cintura

Qualificà de «vergonyós» el retard del tercer carril a la via de cintura

El tinent de batle d'Infraestructues i Manteniment de l'Ajuntament de Palma, José María Rodríguez, llançà ahir una dura càrrega de profunditat contra el Pacte de Progrés assegurant que les inversions a Palma durant els 26 mesos de Govern Antich han estat nul·les i titllà de «vergonyós» el fet que el perllongament del tercer carril «no tengui després de tants d'anys una data prevista d'execució». «Una vegada més els ciutadans de Palma veuen com obres necessàries per resoldre les entrades i sortides de la ciutat no es duen a terme. És una vergonya que el Govern balear no tengui ni un mínim de sensibilitat pels habitants de Palma i no intenti ajudar en la solució d'un dels problemes més greus de la ciutat, com és la congestió que es produeix a les vies d'accés i sortida».

Rodríguez també va explicar que «crida l'atenció el fet que el Govern balear no vulgui col·laborar en aquesta matèria, just en el moment en què l'Ajuntament de Palma està aplicant una programació de mesures de millora d'infraestructures, noves disposicions en matèria de circulació, potenciació del transport públic, desenvolupament de nous aparcaments... El regidor d'Infraestructures recordà que el 19 d'abril el ple acordà demanar per part del Govern balear l'execució del conveni de col·laboració amb el Ministeri de Foment signat el 1998 en matèria de carreteres. «No hem rebut cap resposta i, a més, no s'ha fet cap obra».

En aquell ple el PSIB va proposar la reprovació a Matas i a Verger «per no haver fet entre el 31 de gener de 1998 i el 31 de gener de 1999 cap projecte del conveni. Han passat 26 mesos des de la presa de possessió d'Antich. Ni des de Presidència ni des de la Conselleria d'Obres Públiques s'ha fet ni una sola obra. Confiem que el grup municipal del PSIB sigui conscient que el seu partit està propiciant un greu problema a aquesta ciutat». «Crec que és notòria la manca de voluntat que el Govern està demostrant en matèria de carreteres. Ni tan sols adopta petites mesues que ajudin a la fluïdesa viària com una simple mà de pintura a l'accés des de la via de cintura».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.