algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Detecten una xarxa a Cala Millor que fa rutes de marxa nocturnes a Palma

La Policia Local intercepta un autocar amb 46 clients en un trajecte irregular

Els estrangers que en els darrers mesos han estiuejat a la zona de Cala Millor han pogut accedir a una oferta difícilment rebutjable: dotze hores de marxa en diverses discoteques de Palma i l'Arenal, amb sopar, barra lliure i transport inclòs, pel mòdic preu de 6.000 pessetes. Aquesta és l'oferta que proporciona als turistes la xarxa de tiqueters que opera a Cala Millor, segons ha detectat la Policia Local de Sant Llorenç i que la Sala denunciarà davant la Conselleria de Transport.

L'organisme ha estat descobert com a conseqüència de les queixes de propietaris de discoteques, bars i restaurants del nucli costaner, compartit també amb el municipi veí de Son Servera. En un dels controls realitzats pel cos de seguretat llorencí s'interceptà un home d'origen alemany realitzant aquesta activitat. L'individu s'identificà, manifestà que feia feina per l'empresa Mallorca-Disco-Expres, facilità un suposat CIF, però no va poder donar més informació, i afirmà que no estava contractat per cap entitat laboral.

Uns dies després, la Policia Local, juntament amb un inspector del Govern de les Illes Balears, interceptà un autocar en què viatjaven 46 persones que realitzaven aquest tipus d'excursió en un trajecte irregular. En aquesta acció foren confiscats els tiquets i les polseres del «tot inclòs» que portaven els clients participants a la ruta nocturna cap a Palma i l'Arenal.

Segons ha pogut saber Diari de Balears, els turistes són captats, principalment, a les platges. Allà, se'ls fa l'oferta. Els que accepten obtenen un tiquet a canvi de mil pessetes i són citats per l'horabaixa a prop d'un autocar on abonen les 5.000 pessetes restants i aconsegueixen la polsera. Fonts de la Policia Local han explicat que les infraccions comeses per aquesta xarxa són de caràcter administratiu. Per una part existeix una irregularitat per «venda individual de seients d'autocar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.