algo de nubes
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 7.61°
16°

L'equip de govern demana a Munar que retiri les paraules sobre Llull

Digué que els seus fills serien «coneguts com els de la trànsfuga»

La primera decisió del nou equip de govern de l'Ajuntament de Sineu, que es constituirà oficialment avui després de la moció de censura de divendres passat contra Josep Oliver, serà l'aprovació d'una moció en la qual es demana a la presidenta d'UM, Maria Antònia Munar, que rectifiqui públicament les declaracions en les quals afirmava que «els fills i néts d'Apol·lònia Llull seran coneguts com els de la trànsfuga». A la moció, redactada per la mateixa Llull i firmada pels cinc regidors de Sineuers Independents, s'acusa Munar d'haver «perdut els papers, la compostura i les maneres».

A l'escrit, Llull explica en primera persona a Maria Antònia Munar que ella i el seu marit estan tramitant l'adopció d'un nin rus després d'haver sofert un avortament fa dos anys. «N'ha d'estar empegueïda i ha d'empegueir els que representa», li diu. Finalment, els firmants li adverteixen que «ens permeti que no li consentim posar els nostres fills i els nostres néts a la seva boca perquè no fa més que embrutar-ne la imatge simplement perquè ho fa vostè».

Per altra banda, els membres del nou equip de govern ja tenen decidides les àrees de gestió. Apol·lònia Llull, que ha passat a formar part del grup mixt després de la seva expulsió del PP, mantindrà les mateixes funcions que tenia fins ara: tinent de batle, Educació i representació extramunicipal. El nou batle, Andreu Matas, gestionarà el cadastre i Hisenda, a part de la coordinació del govern. Jaume Ferriol portarà Urbanisme, Obres i Mercats; mentre que Bernat Alzamora ho farà amb Medi Ambient, Serveis, Esports i Recursos Humans. Francisca Fuster i Esperança Mateu gestionaran Fires i Serveis Socials, i Cultura i Joventut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.