nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

Retornen a Energia els fullets informatius sobre el gasoducte

Els veïns proposen al conseller Villalonga que «recicli el paper»

Un grup de representants de la plataforma pel desmantellament de la central de Sant Joan de Déu i contra l'entrada del gasoducte retornaren ahir al matí a la Conselleria d'Innovació i Energia els fullets informatius repartits per aquest departament autonòmic entre els veïns de la zona del Coll d'en Rabassa per explicar els detalls d'aquesta instal·lació.

La plataforma, que agrupa 42 entitats, mostrà així la seva protesta i el seu rebuig contra la intenció de la Conselleria de fer arribar a Palma el gasoducte per Sant Joan de Déu. Els representants acompanyaren els fullets retornats, uns centenars, amb un escrit dirigit al conseller, Príam Villalonga, en el qual afirmen que «no ens agrada el tríptic, recicli aquest paper i haurà servit per a alguna cosa positiva. No volem central de Sant Joan de Déu ni gasoducte en el Carnatge perquè incompleix totes les normatives europees i així ho denunciarem davant les autoritats de Brussel·les. Des d'aquest moment ens proposam prendre totes les mesures de força ciutadana que calguin. Ja estam farts de respirar sofre i de no poder dormir tranquils els vespres».

Els veïns expressaren també el seu malestar perquè la zona compresa entre Sant Jordi i can Pastilla ha de patir les molèsties causades per l'aeroport, depuradores, dessaladores, la central elèctrica de Sant Joan de Déu, els dipòsits d'hidrocarburs de CLH, grans superfícies comercials i, en el futur, el gasoducte.

Innovació i Energia repartí fa pocs dies els fullets informatius per explicar als veïns del Coll den Rabassa que el gasoducte no representa cap perill (no superior al de qualsevol canonada de la xarxa de gas) i que no s'instal·laran dipòsits d'emmagatzematge. Així i tot, la plataforma ha expressat el seu rebuig al projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.