algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

Veïns d'Es Planet en denunciaren diversos pics l'excés de renous

La Guàrdia Civil ha remès diverses denúncies a Delegació del Govern

Diversos veïns de Puigpunyent han confirmat que l'obertura d'un bar d'ambient nocturn al barri des Planet ha suposat una pèrdua de qualitat de vida en aquesta zona. De fet, residents als voltants del cafè Es Planet han presentat diverses denúncies davant l'Ajuntament per excés de renous. La darrera denúncia formal fou segellada en el registre municipal el mes d'abril passat i anava firmada per catorze ciutadans.

Aquesta denúncia lamenta que durant els caps de setmana i dies festius el volum de la música és excessiu i molts clients surten al carrer amb les seves consumicions, i provoquen amb aquest comportament «greus trastorns del son».

El cap de setmana passat un veí requerí la Guàrdia Civil i l'actuació dels agents suscità les queixes dels joves que eren al carrer i al local. L'incident conclogué amb la detenció del propietari i l'anunci per part dels joves d'una denúncia davant la Delegació del Govern pel comportament d'alguns guàrdies.

Fonts de la Guàrdia Civil confirmaren ahir que han tramitat diverses queixes davant la Delegació del Govern per la contaminació acústica que provoca Es Planet, com també per excedir l'aforament autoritzat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.