algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

200 infants gaudiran d'un programa sociocultural al sector Llevant

Una empresa privada aportarà més de 26 milions de pessetes al projecte

Més de dos-cents nins d'entre quatre i desset anys de les barriades del Polígon de Llevant, la Soledat i Foners es beneficiaran d'un programa la finalitat del qual és dotar aquesta zona de la ciutat d'una oferta d'animació, esportiva i formativa, es potenciara la convivència i la col·laboració dels veïns, entitats i serveis i el desenvolupament complet de nins i joves, i prestarà especial atenció a les situacions de risc i d'exclusió social. Això serà possible gràcies a l'acord institucional al qual ahir arribaren l'Ajuntament de Palma, el club esportiu Juan de Àvila, la parròquia homònima i l'empresa Newyorker.

Cada una de les tres primeres entitats aportarà els seus recursos en matèria d'institucions i personal, així com un milió de pessetes en tres anys, mentre que New Yorker aportarà un total de 26 milions de pessetes en tres anys. Les entitats asseguren «que les necessitats socials de la infància i la joventut en les barriades del Polígon de Llevant, Soledat i Foners apunten de cap a situacions de risc i a dificultats per a la inserció social i laboral que facilitin l'etapa adulta».

El desenvolupament estratègic del programa anirà a càrrec del Club Social Esportiu Juan de Àvila i comptarà amb acció esportiva integradora de caràcter competitiu i no competitiu; gestió del temps de lleure; acció tutelar i formativa per assegurar l'accés al mercat de treball i el creixement personal dels participants en aquest programa; suport tècnic a l'estructura humana i organitzativa de l'entitat gestora per garantir una bona gestió i realització del programa; i difusió d'aquesta experiència pilot de col·laboració entre iniciatives privades amb sensibilitat social i l'administració pública.

El programa oferirà 40 hores setmanals d'activitat entre els mesos d'octubre i de maig, i 20 hores a la resta de mesos de l'any, ja que molts dels infants es dediquen a altres activitats o abandonen les barriades del sector de Llevant on es desenvoluparà aquest programa integral. La primera fase del programa té una durada de tres anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.