algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Un home disparà quatre trets a un altre a Algaida

La víctima va esquivar els trets tirant-se al terra i amagant-se darrere d'un vehicle

La Guàrdia Civil va detenir a primera hora del matí d'ahir un home de 37 anys d'edat, la identitat del qual es correspon amb les inicials F.J.M.M., per, suposadament, disparar quatre vegades contra l'exmarit de la seva actual parella sentimental. Sortosa- ment, la víctima va aconseguir sortir il·lesa d'aquest tiroteig, tot i que, segons va explicar en el moment de presentar la denúncia, va haver de tirar-se al terra i d'amagar-se darrere d'un cotxe per evitar rebre l'impacte dels projectils. Els fets, que ben bé podrien haver-se confòs amb la filmació d'una seqüència d'una pel·lícula d'acció, tingueren lloc cap a les dues de la matinada de divendres a la mateixa plaça del municipi, a Algaida.

Segons consta en la declaració del denunciant, que té 34 anys d'edat i és veí de Llucmajor, el detingut el va sorprendre quan sortia de prendre unes copes en un bar acompanyat per un amic. L'home víctima dels trets, J.C.B., assegura que el detingut el va apuntar amb una arma curta i, a continuació, va disparar contra ell fins a quatre vegades seguides. El denunciant, que és veí de Llucmajor, continua explicant en la seva declaració, que, per no rebre l'impacte dels projectils, es va veure obligat a tirar-se al terra i a amagar-se darrere d'un cotxe. Tot i la gravetat de l'incident, la víctima no va presentar la denúncia immediatament després de succeir els fets, sinó que va ser a les deu i mitja del matí de divendres.

Va ser llavors quan els agents de la Guàrdia Civil es desplaçaren fins al lloc dels fets per tal d'efectuar la pertinent inspecció ocular. Durant aquest acte rutinari, els agents localitzaren els casquets dels quatre projectils que el detingut, F.J.M.M, havia disparat contra el denunciant, exmarit de la seva al·lota. Davant d'aquestes proves els agents, que fins aquell moment encara no havien procedit a realitzar cap detenció, varen detenir el suposat «pistoler» divendres a primera hora del matí. Tot i la detenció realitzada, els agents de la Guàrdia Civil encarregats de la investigació no han tancat, ni molt menys, el cas.

Això es deu, entre altres coses, al fet que encara no s'ha trobat l'arma amb la qual es varen disparar els quatre trets contra el denunciant, tot i haver-la cercada. A més de cercar l'arma en qüestió, els agents de la Guàrdia Civil encarregats de la investigació estan realitzant diligències per tal de determinar els motius exactes que varen provocar aquest tiroteig entre els dos homes. Encara que no és oficial, de moment la versió que té més força és que aquests fets tenen relació amb uns suposats problemes sentimentals entre la víctima, J.C.B., i la seva exdona. Aquesta darrera manté actualment una relació amb el detingut, F.J.M.M.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.