algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
19°

Fageda debatrà sobre prostitució a la reunió de la FEM a Palma

Vol una solució conjunta amb les altres capitals de província

El batle de Palma, Joan Fageda, proposarà durant la propera ssessió de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) que tendrà lloc a Palma el proper 5 de juny, la convocatòria d'una reunió dels batles dels principals municipis de l'Estat afectats per problemàtiques de convivència i seguretat ciutadana derivades de la prostitució en els carrers. L'objectiu del batle consisteix a fer que els representants d'aquests municipis adoptin mesures i estratègies conjuntes enfront de l'alarma social que crea entre els residents i veïns la presència de professionals de la prostitució en els carrers, especialment durant les hores nocturnes.

Fageda també ha promès el suport de l'Ajuntament de Palma a les reivindicacions dels veïns del centre de Palma que reclamen actuacions institucionals concretes davant la prostitució en els carrers. De fet, el batle ha fet arribar instruccions concretes a l'Àrea de Governació i Protecció Ciutadana per tal que s'incrementi el nivell de coordinació que, en matèria de control de la prostitució de carrer du a terme la Policia Local amb els efectius del Cos Nacional de Policia.

De fet, s'insistirà en el control mitjançant barreres físiques de les entrades al carrer de Velázquez durant els horaris nocturns, imitant l'actuació duita a terme a la porta de Sant Antoni i «que tan eficaçment han contribuït a retornar la tranquil·litat als residents i comerciants de la zona». En definitiva, el batle vol que la Policia local actuï de manera efectiva i que es faciliti el màxim suport a les reclamacions dels residents que han de suportar la major afluència de prostitució en els carrers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.