algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

El PSM denuncia la manca de manteniment a l'estació de tren

L'estació no té ni bancs ni papereres ni panells informatius

El grup municipal del PSM de Muro insta el Servei Ferroviari de Mallorca i el Govern de les Illes Balears a dotar de serveis efectius i necessaris l'estació de ferrocarril de la localitat. «Ja ha passat mig any d'ençà de l'obertura de l'estació i molts petits detalls no han estat resolts», assenyalà Pau Mateu Vives, regidor del PSM, com ara que «no hi ha cap banc perquè la gent pugui hi pugui seure mentre espera el tren i el fet que la marquesina no permet estar a recer si plou i fa vent».

Mateu Vives ha fet públic el seu desig de realitzar millores a l'estació, ja que «si mai s'anul·la el tren, la gent que l'espera no té cap tipus d'informació que eviti haver d'esperar més d'una hora perquè després finalment el tren no passi». Així, la manca d'informació és un dels punts que necessita millorar-se, ja que no hi ha cap panell informatiu que avisi dels retards o de les anul·lacions i, a més, els cartells dels horaris estan «amagats a la vista dels usuaris», manifestà el nacionalista.

Curiosament, el cartell dels horaris es troba a les instal·lacions dels banys, un altre indret que està en molt mal estat, i els serveis destinats a minusvàlids no estan oberts al públic. El manteniment i les instal·lacions de l'estació han estat criticats pel PSM, ja que en tot el recinte no hi ha cap paperera, cosa que fa que l'aparcament estigui ple de parers.

Mateu Vives creu que seria convenient crear una línia d'autobús fins al poble, ja que «hi ha més d'un quilòmetre, per això la gent que utilitza el tren ha de deixar el cotxe a l'estació o l'han d'acompanyar». Amb això, es pot crear un possible perill d'inseguretat a l'hora de deixar els cotxes a l'estació. El nacionalista afirmà que «som conscient que pròximament s'invertiran devers 500 milions de pessetes a les estacions de Llubí i de Muro, però també crec que falta manteniment a la zona».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.