algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 18°
18°

El Govern impulsarà programes de lloguer d'habitatge rehabilitat

Madrid invertí 2.343 milions en habitatge social a les Balears el 2000

El conseller d'Obres Públiques presentarà en breu les actuacions que el Govern prepara per tal d'ofertar habitatges de lloguer a preus assequibles. El conseller va afirmar que per donar resposta a la gran demanda existent a les Illes Balears i davant dels alts preus de mercat, es complementaran les promocions d'habitatge de protecció oficial en règim de compra; amb nous habitatges en règim de lloguer, que no seran de nova construcció, sinó que provindran de programes de rehabilitació d'edificis.

El tercer eix d'actuació, afegí Ferrer, serà oferir una bona informació de les possibilitats d'adquirir habitatge als segments de població més necessitats, els quals no poden accedir a la casa en condicions de mercat lliure, i a la vegada tenen dèficits d'informació respecte dels rogrames dels quals es poden beneficiar. El conseller defugí entrar en més detall respecte de la fórmula concreta escollida i puntualitzà que s'està acabant de concertar per part de la Conselleria.

Per altra banda, respecte de les coes registrades divendres davant les oficines de l'IBAVI per sol·licitar les concessions dels habitatges oferits en la nova promoció de 125 habitatges protegits, el conseller indicà que «responen a la gran demanda existent», i acabà expressant el seu convenciment que els 2.500 habitatges socials prevists en aquesta legislatura «s'acabaran aconseguint».

Per altra banda, el Ministeri de Foment finançà durant l'any 2000 un total de 108.035 actuacions destinades a facilitar l'accés al habitatge a les famílies amb baixos ingressos, en compliment del pla d'habitatge 1998-01, de les quals quals 2.343 milions correspongueren a les Balears. Actualment s'està estudiant el nou pla que entrarà en vigor l'1 de gener de l'any que ve.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.