algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

La Fira esdevé un gran mostrador dels productes artesanals autòctons

La mostra ramadera i d'aus exòtiques disposà d'una gran diversitat d'espècies

Tapissers, fusters, ferrers, espardenyers... i diversos artesans de Campanet aprofitaren ahir la celebració de la Fira de maig per mostrar el resultat de la seva feina. La tradicional fira campanetera es va convertir en un gran mostrador dels productes fets al poble. La plaça Major de la localitat fou el centre neuràlgic de l'esdeveniment. Allà, l'artesania local va conviure amb la de la resta de Mallorca i productes autòctons de les Illes. Així, a la plaça es mesclaven diverses paradetes d'espardenyes, vidre, objectes de decoració, cadires de corda, ceràmica, productes solidaris...

Malgrat que la Fira de maig de Campanet va ser recuperada fa relativament poc temps de l'oblit, el bon temps que caracteritza el mes que se celebra i la seva aposta per promocionar l'artesania i els productes autòctons fan que, any rere any, rius de gent omplin els carrers de la localitat durant aquest dia. Ahir no va ser una excepció i, malgrat les altes temperatures registrades, la platja no va fer competència a la tradicional festa.

Al mercat artesanal de la plaça Major també hi varen destacar diverses paradetes d'ONG en què se sol·licitava ajuda per a les diverses missions humanitàries que duen a terme als països més desafortunats del món. En aquest sentit, una exposició de fotografies del poble saharià, a ca na Ponset, va traslladar als qui la visitaren el difícil dia a dia d'aquest poble.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.