algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Un debat convocat pel GOB posa de manifest la crisi urbanística

Una immobiliària sol·licita a la Sala construir 22 xalets a Cala Carbó

En la taula rodona convocada pel GOB divendres passat per tractar la situació urbanística del municipi s'arribà a la conclusió unànime de tots els participants que «Pollença sofreix una crisi urbanística». Després de dos anys del Pacte de Progrés al municipi, es reuniren diferents membres dels partits amb representació a l'Ajuntament, si bé el PSOE envià un membre de l'executiu, Francesc Ponce, cosa que fou molt criticada pels altres convocats i sobretot pel públic. Així, entre el públic hi havia dos membres del PSOE que han estat regidors d'Urbanisme, cosa que encara fou més criticada.

Una punt fonamental de la xerrada fou el moment en què es parlà de Cala Carbó. En la conversa Biel Cerdà (PSM) explicà que una immobiliària valenciana ha lliurat la sol·licitud per construir 22 xalets a la zona, si bé des del PSM la idea és la de desclassificar el sòl definitivament, ja que la moratòria només arriba al 2003. Cal dir que aquest projecte no es desenvoluparà de moment, ja que la moratòria continua vigent.

Curiosament, el PP i Unió Mollera Pollencina oferiren públicament els seus vots a favor de la desclassificació de Cala Carbó, ja que tot i que el representant del PSOE no es posicionàs al respecte, sembla haver un consens a l'hora de desclassificar Cala Carbó. De tota manera, Joan Comes (PP), explicà que «s'hauria de negociar un preu amb els propietaris», mentre que Miquel Sabater d'UMP manifestà que havien calculat les indemnitzacions en més «de 200 milions de pessetes».

El polèmic camp de Can Guilló sorgí a la taula rodona, de tal manera que el Pacte de Progrés, PSOE, PSM, UM, ratificaren la seva postura de no legalitzar el camp de golf, encara que Joan Cerdà (UM), afirmà que «no hi ha cap tècnic que hagi pogut dir que allò és un camp de golf». D'altra banda, en l'oposició, el PP i UMP apostaren per una legalització de Can Guilló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.