algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
26°

Els taxistes de la Pimem anuncien aturs de dues hores a l'aeroport

Exigeixen a Aena un vigilant perquè el sector no es baralli en la recollida

L'Associació d'Autònoms del Taxi de Pimem, que engloba a quasi 900 vehicles del sector, han convocat dues jornades d'aturs a l'aeroport de Son Sant Joan per els propers dies 14 i 15 de maig (dilluns i dimarts) des de les 8 a les 10 hores del matí. Els taxistes han decidit dur endavant aquesta acció per protestar «davant la negativa d'Aena d'incorporar un vigilant o un acomodador en el nou sistema de càrrega de l'aeroport».

Aquest nou sistema consisteix en la col·locació d'una tanca a l'arribada de l'aeroport on els taxis es van col·locant per files per recollir al client. Segons Gabriel Moragues «hi ha persones i taxistes que incompleixen aquest sistema que es basa en la recollida de passatgers per la seva estricta arribada. Per aquest motiu fa falta un vigilant perquè ho controli».

Moragues afirmà que fa un mes el sector del taxi de la Pimem va enviar una petició per escrit a la direcció d'Aena on es demanava la presència d'un vigilant en el sistema de càrrec de l'aeroport «i ningú ens ha contestat encara». Moragues argumenta que li han arribat noticies que aquest organisme no fa compte posà cap vigilant i per aquest motiu han decidit dur endavant accions de protesta. Moragues afirma que hi ha taxistes que «no col·laboren en el torn d'arribada» i no «podem donar una mala imatge a l'aeroport».

En aquest sentit Moragues assegura que en els aeroport del Prat de Barcelona i de Barajas, a Madrid, disposen d'aquesta figura. I recorda que l'aeroport de Palma «és el més transitat durant la temporada alta». El sistema de les tanques fa dos mesos que funciona des de que taxistes i Ajuntament de Palma varen redactar un document de consens on figurava aquesta mesura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.