algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

La vedella presenta el seu DNI amb una torrada a la Plaça Major

Morro i Fageda donen suport a carnissers i pagesos

La promoció de la vedella mallorquina va arribar ahir al seu punt àlgid. Més d'un miler de persones varen poder degustar filets de carn amb denominació d'origen acompanyats del conseller d'Agricultura del Govern Balear, Mateu Morro, i del batle de Palma, Joan Fageda.

La torrada multitudinària organitzada per la Unió de Pagesos i el gremi de carnissers a la Plaça Major va ser l'escenari escollit per a la posada de llarg, a Palma, de la nova targeta identificativa que garanteix l'origen de la carn de boví que es consumeix a les carnisseries i restaurants de Mallorca.

Tant Morro com Fageda felicitaren els productors i distribuidors d'aquesta menja per l'assoliment de la recuperació de la quota de mercat d'aquest tipus de carn i per la seva imaginació a l'hora de fer tot el possible «per salvar un dels sectors productius més castigats de l'economia balear».

Els que també donaren les gràcies varen ser els nombrosos ciutadans que es varen fer un llepadits a la torrada. Va ser un acte de germanor total. Al voltant de les flames de les torradores es reuniren totes les classes socials. Només els distingia la finura amb què menjaven la vedella.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.