cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

El pacte aposta per l'ampliació de l'aparcament de na Camel·la

L'equip de govern considera que «el benefici comú està per sobre dels interessos d'uns pocs»

Els portaveus dels grups que componen el pacte de govern a l'Ajuntament de Manacor (ALM-UM, AIPC, PSM i PSOE) es varen manifestar a favor de les obres d'ampliació dels aparcaments de na Camel·la malgrat l'oposició veïnal de la zona. El portaveu d'AIPC, Jaume Brunet, va explicar que «en un principi la idea d'ampliar els aparcaments ens va semblar bé, encara que mai no hem fet senyera sobre aquest tema. Ara nosaltres donam suport a la decisió de la majoria perquè estam convençuts que serà un benefici per al poble. Nosaltres trobam que s'han d'atendre els interessos generals de la ciutat i fer-la més habitable».

Francesc Acuñas, portaveu del PSOE, va assenyalar que «el nostre grup és solidari amb l'equip de govern i feim costat a la seva iniciativa. El tema de na Camel·la ha suposat una confrontació entre els ciutadans i creim que algunes d'aquestes actituds no són de rebut. És necessari reconduir la sensatesa, ja que l'equip de govern fa el que considera millor per als ciutadans». El portaveu del PSM, Miquel Vives, va explicar la reunió mantinguda amb el seu partit en el decurs de la nit anterior i va fer un resum de les gestions realitzades per dur a terme els aparcaments, ja que la iniciativa va partir del PSM. «Com que eren unes obres senzilles que ajudarien a desembossar alguns carrers, es tractava de fer uns treballs amb vista al futur».

El batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM), va apuntar que les obres eren polèmiques però necessàries. Riera va explicar que des que es fa pagar per poder estacionar als aparcaments de Jordi Caldentey existeix un moviment aproximat de 225 cotxes diaris que utilitzen el pàrquing i «consideram que es tracta d'una xifra bastant interessant i que els aparcaments comencen a tenir un bon grau d'acceptació». Riera va assegurar també que en el projecte de la segona fase dels aparcaments està prevista la reforma del passeig, per la qual cosa «na Camel·la serà un lloc de primera que recobrarà la seva esplendor i pel qual tothom podrà passejar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.