cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Desbloquejada la tramitació d'ajudes al transport balear per 600 milions

Per tal d'obtenir subvencions, els empresaris faran declaracions jurades

El cobrament de subvencions en el transport de mercaderies, previstes en el Règim Especial de les Balears, queda desbloquejat, cosa que permetrà el repartiment de 600 milions en ajudes. El Govern ha decidit desbloquejar la tramitació dels 500 expedients acumulats per tenir accés a les subvencions al transport de mercaderies que estableix la Llei de Règim Especial, que disposa d'un fons de 600 milions corresponent als dos darrers anys.

Una reunió mantinguda dilluns passat a la Delegació del Govern, que comptà amb la presència d'alts càrrecs del Ministeri de Foment i Economia, a més del conseller d'Hisenda, Joan Mesquida, acordà simplificar la tramitació a fi de repartir de manera urgent les subvencions que preveu el Règim Especial.

Els empresaris que hagin sol·licitat ajuts per al transport de mercaderies a les Balears hauran de fer una declaració jurada per certificar que tota la documentació presentada davant la Delegació és correcta. Aquests rebran en les pròximes hores una comunicació en què se'ls plantejarà la possibilitat de fer aquesta declaració jurada.

Posteriorment, els tècnics faran una mostra per comprovar que la informació aportada és la correcta, però en cap cas no es revisaran els expedients. La Delegació del Govern havia acumulat fins a 500 expedients d'empreses per tenir accés a les ajudes que fixa el Règim Especial. L'Administració central emmagatzemà aquests expedients davant la impossibilitat de comprovar tota la documentació presentada pels empresaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.