cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

La Sala no executa l'embargament de més de mil vehicles per manca d'espai

Preveu la construcció d'un dipòsit custodiat per donar una solució al problema

La Policia Local de Manacor no pot dur a terme els embargaments de vehicles ni per ordre de l'Ajuntament, ni d'Hisenda ni de la Seguretat Social perquè no té cap recinte on dipositar-los. Tot plegat suposa que al cap de l'any es deixin de realitzar més de 1.500 embargaments. A més a més, no es pot complir a la perfecció l'ordenança de guals permanents.

Segons va explicar Antoni Mestre (PSOE), delegat de Policia de l'Ajuntament de Manacor, «abans teníem un solar al polígon industrial però l'equip de govern anterior el va cedir per fer-hi un institut tecnològic de la fusta i el suro, però no va cercar ni demanar a canvi un solar per dipositar els vehicles embargats o abandonats, per això ara ens trobam que ens manca espai i no podem dur a terme les sancions».

Mestre va explicar també que «aquesta manca de previsió per part de l'equip de govern anterior ha provocat un greu buit legal que porta a una anarquia total en aquest camp». Ara per ara la Policia Local pot dipositar els vehicles a dos llocs, el parc municipal i a l'antic edifici dels pisos de l'IBAVI, «el problema és que tant un com l'altre són plens a vessar i no ens ha quedat més remei que dipositar els cotxes o motos als voltants d'aquests recintes».

Tot i això, cal dir que l'Ajuntament disposa d'una zona d'equipaments d'uns 40.000 metres quadrats fruit d'un conveni urbanístic. Segons va explicar Francesc Acuñas, delegat de Serveis Generals de l'Ajuntament, «l'objectiu de la Sala és construir una nau on s'ubicaran les dependències de la brigada de serveis generals i al seu costat es construirà el dipòsit de cotxes, que estarà custodiat per guardes de seguretat, d'aquesta manera evitarem tots els problemes que suposa tenir els cotxes en recintes sense seguretat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.