cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

El Consistori demana a Costes un passeig que enllaci les platges des Dolç i es Carbó

El recorregut tindrà devers un quilòmetre i mig

L'Ajuntament de ses Salines té la intenció de construir un passeig marítim que connecti les platges des Dolç i es Carbó a la Colònia de Sant Jordi, en el municipi de ses Salines. D'aquesta manera es crearia una continuïtat física entre la platja del Port i les del Dolç i es Carbó d'aprximadament un quilòmetre i mig.

Per a la materialització d'aquest projecte que afecta el litoral saliner, el batle de l'Ajuntament d'aquesta localitat, Antoni Caldentey (UM), ja ha sol·licitat la construcció d'aquest passeig a la Demarcació de Costes. En aquests moments el Consistori saliner està a l'expectativa de rebre una resposta per part del Ministeri de Medi Ambient.

La realització d'aquest passeig constitueix un dels projectes més ambiciosos de l'Ajuntament de ses Salines, ja que segons el batle Caldentey, «suposaria una important millora per aquesta zona costanera no només des del punt de vista fisonòmic, sinó també per la comoditat dels vianants, ja que podrien accedir directament a la platja des Carbó, circumstància que incentivaria la proliferació de més visitants».

Així mateix, Caldentey no descarta la realització d'un carril per a bicicletes en aquest passeig, «cosa que donaria molta més vida a la zona». El batle Caldentey ha explicat que «la construcció del passeig no alteraria la fisonomia del conjunt ni provocaria un gran impacte, en la mesura en què la matèria primera empresa pel revestiment del paviment del passeig és d'un material petri amb una gamma cromàtica molt similar a l'arena».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.